Filter

Resultaat 1–60 van de 171 resultaten wordt getoond

Met een beterschap cadeau steek je een hart onder de riem bij iemand die je lief hebt en wel een opkikker kan gebruiken. Door een beterschap cadeau te sturen vrolijk je de dag van de zieke op. Bekijk snel ons assortiment voor een cadeautje om de fruitmand te complementeren.

Beterschap cadeau kopen

Als je ziek bent, dan is het erg fijn om een beterschap cadeau te ontvangen. Zo weet je dat mensen aan je denken en krijg je een beetje extra energie. Door dit kleine gebaar voelt de zieke zich een stuk fijner. Je kunt hem of haar natuurlijk niet genezen, maar wel een opsteker geven. Vaak sturen mensen een kaartje met beterschapswensen of gaan langs bij de zieke met een fruitmand. Steeds vaker kiezen mensen er ook voor om de boodschap kracht bij te zetten door een beterschap cadeau mee te nemen. Daarmee laten we zien dat we er voor de ander zijn, dat we meeleven en hopen op spoedig herstel en genezing. Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt met beterschap cadeaus. Geef ze aan je dat zieke familielid of die lieve vriendin.

Beterschap cadeau bezorgen

Door een beterschap cadeau te bezorgen bij de zieke tover je zonder elkaar te zien toch nog een lach op de ander zijn gezicht. Ziek zijn is nooit leuk en of er visite kan en mag komen is soms even de vraag. Een lief beterschap cadeau sturen is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Kies een cadeau waarmee de zieke zich vermaakt of stuur iets wat je vriend, collega of familielid helpt bij het herstel.

Beterschap cadeau sturen

Een beterschap cadeau sturen via ons is een fluitje van een cent. Kijk snel in ons assortiment met welk presentje jij de zieke blij wilt maken. Je kunt een beterschap cadeau laten bezorgen op het adres van de zieke, als je even geen tijd hebt om zelf langs te gaan. Maar je kunt het cadeau natuurlijk ook meenemen en er een lieve kaart bij doen. Het maakt het presentje nog persoonlijker en je kunt er – helemaal gratis – een warme knuffel bij geven.