Wenskaarten

Door een kaart te versturen laat je iemand zien dat je aan hem of haar denkt. In Nederland verstuurt men graag kaartjes voor een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of om kersverse ouders te feliciteren met hun kleine spruit. Maar ook kerst, Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag zijn gelegenheden bij uitstek voor het sturen van een kaart. Bekijk onze wenskaarten en bestel ze direct mee met het cadeau wat je hebt uitgezocht.

Kaart voor verschillende gelegenheden

Op Cadeau kun je kaarten bestellen voor verschillende gelegenheden. Natuurlijk is de verjaardagskaart één van de populairste kaarten. Het is altijd leuk om iemand te feliciteren – of te plagen met zijn of haar oudere leeftijd. Ook een beterschapskaart, om iemand een hart onder de riem te steken, is een kaart die we graag ontvangen. Want hoe fijn is het dat iemand aan je denkt terwijl je in de lappenmand ligt? En de geboorte van een kindje is ook een uitstekende gelegenheid om een kaart te versturen. Feliciteer de nieuwe ouders met hun baby, dan kun je later op bezoek gaan met een kraamcadeau.

Verjaardagskaart man of vrouw

Iedereen vind het leuk om nog echte post te krijgen op zijn of haar verjaardag. Een verjaardagskaart is toch net wat leuker dan een appje of bericht op social media. Daarom hebben we een ruim assortiment wenskaarten voor een verjaardag. Zoek je een kaart voor een man, om hem te feliciteren dat hij weer een jaartje ouder is geworden? Of juist een verjaardagskaart voor een vrouw? Wij hebben allerlei leuke felicitatiekaarten. Onze kaarten zijn dubbele kaarten op A6 formaat en je krijgt er een witte envelop bij. De wenskaarten zijn leeg aan de binnenkant, zodat je alle ruimte hebt om een persoonlijke boodschap neer te pennen.

Kaart versturen

Wenskaarten zijn een super leuke manier om iemand te verrassen. Het is een kleine moeite om iemand een kaartje te sturen, maar het maakt altijd veel indruk. Gaat een vriendin van je door een moeilijke tijd? Laat haar weten dat je aan haar denkt door een lieve kaart te sturen. Ligt je pa in het ziekenhuis? Wens hem beterschap door een kaart te versturen. Ook in vrolijke situaties zijn wenskaarten hartstikke leuk om te ontvangen. De geboorte van een kindje is een uitstekende reden om een kaart te versturen. Wat ook leuk is: bij ons kun je ook helium ballonnen versturen. Zo maak je je felicitatie extra opvallend.

Wenskaarten bestellen? Cadeau!

Kaarten bestellen doe je bij Cadeau. Als je toch al cadeautjes aan het uitzoeken bent voor een jarige, voor Sinterklaas of kerst of een andere gelegenheid, dan is het wel net zo makkelijk om direct wenskaarten te bestellen. Je ontvangt de kaart bij je bestelling, waarna je hem zelf kunt versturen of mee kunt nemen als je het cadeautje aan je dierbare geeft. Wil je meerdere kaarten bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je hebt dan alvast een kaart in huis die je op een later moment kunt versturen. Lekker handig! Waar wacht je nog op? Wenskaarten bestellen doe je bij Cadeau!