Filter

Resultaat 1–60 van de 208 resultaten wordt getoond

Woonaccessoires heb je in allerlei vormen en maten: van een leuke kandelaar tot een mooi kussen. En wat te denken van een unieke bloempot? Een huis is maar een huis, maar met woonaccessoires maak je van je huis een thuis. De leukste wooncadeaus koop je daarom online bij Cadeau!

Woonaccessoires als housewarming cadeau

Als iemand net is verhuisd, dan kan de woning vaak nog een beetje kaal overkomen. Met woonaccessoires vrolijk je de boel snel op. Ken je iemand die net is verhuisd? Geef diegene dan een mooi wooncadeau. Dit kan variëren van een vaas tot een originele bloempot of een luxe snijplank of kaasplank.

Woonaccessoires online

Woonaccessoires online kopen in een webshop? Bij Cadeau vind je de leukste wooncadeaus. Voor een vriendin, maar natuurlijk ook voor jezelf! Kale muren vrolijk je op met een leuke poster en die lege vensterbank maak je een stuk gezelliger met een mooie bloempot. Ben je dol op borrelen met vrienden? Dan mag een luxe kaasplank of serveerschaal niet ontbreken.

Wooncadeau kopen

Wooncadeaus zijn heel veelzijdig: ze zijn leuk voor geslaagde scholieren die op kamers gaan wonen, maar ook voor die goede vriend die na een scheiding helemaal opnieuw moet beginnen. Lijst een foto van jullie samen in in een unieke fotolijst of geef een etagère voor high tea gebakjes cadeau aan die vriendin die alleen maar thee drinkt.

Bekende merken met woonaccesoires

Bij Cadeau koop je woonaccessoires van bekende merken, zoals Yamazaki, DOIY, Diesel Living en Present Time. Heb je liever een beestenboel in huis? Kies dan voor de originele lampen in de vorm van een aap of poes van Seletti in samenwerking met Studio Job. Ook de banaan lamp en Mouse lamp van Seletti zijn heel populair in een modern interieur.

Woonaccessoires webshop

Koop je woonaccessoires in de webshop van Cadeau, dan heb je ze al snel in huis. Als je op werkdagen voor 23:00 besteld en betaald, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Geef je het wooncadeau en is de ontvanger er toch niet helemaal blij mee? Dan mag je het binnen 365 dagen retourneren. En dat geldt natuurlijk ook voor jezelf.