Filter

Resultaat 1–60 van de 746 resultaten wordt getoond

Zoek je een cadeau voor de verjaardag van een vrouw? Dan ben je bij Cadeau aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment vrouwen cadeaus. Van woonaccessoires tot een leuke mok, unieke wijnglazen tot de mooiste keukenspullen: een verjaardagscadeau voor de vrouw koop je bij ons. Met een origineel verjaardagscadeau vrouw zorg je voor een blijvende herinnering voor de jarige.

Verjaardagscadeau vrouw

Heeft jouw vrouw, moeder of beste vriendin altijd hooggespannen verwachtingen van haar verjaardagscadeau? Met een vrouwen cadeau weet je zeker dat de ontvanger blij is met het kado vrouw voor haar verjaardag. Drinkt ze graag een glas wijn? Geef de jarige dan een leuk wijnglas of een decanter voor haar verjaardag. Drinkt ze liever de hele dag thee? Dan is een tea infuser een origineel en praktisch vrouwen cadeau. Hiermee kun je de lekkerste thee zetten met losse theeblaadjes.

Kado vrouw

Vrouwen zijn vaak dol op een gezellig huis. Daarom is een woonaccessoire een mooi cadeau voor de verjaardag van een vrouw. Weet je hoe haar huis eruit ziet? Kies dan een item wat mooi in haar inrichting past. Wij verkopen bijvoorbeeld posters en wereldkaarten die mooi staan in de woonkamer of een kantoor. Daarnaast hebben we ook allerlei leuke en originele sfeerverlichting die zeker in de smaak valt bij een vrouw. Elke keer als de ontvanger haar lampje aandoet zal ze aan jou en je originele verjaardagscadeau denken.

Origineel verjaardagscadeau vrouw

Zoek je een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw? In ons assortiment vind je allerlei leuke items doe niet zo standaard zijn. Zo hebben we vrouwen cadeau’s voor kattenliefhebbers, wereldreizigers en allerlei verschillende mokken. Zie jij de jarige nooit zonder grote koffiemok? Dan is een originele mok of een leuke warmtegevoelige mok wellicht een leuk idee. Met dit kado kan de vrouw elke ochtend aan je denken tijdens haar eerste kop koffie van de dag en terugdenken aan een geslaagde verjaardag.

Vrouwen cadeau

Er zijn niet echte typische vrouwen cadeau’s: iedereen is anders. De ene vrouw bakt graag, de ander komt liever helemaal niet in de keuken. Daarom is het lastig om een typisch vrouwen cadeau te selecteren. Toch hebben we ons best gedaan om een selectie te maken van originele verjaardagscadeaus voor vrouwen. Is de jarige een sportieve vrouw? Geef haar dan iets cadeau wat met haar favoriete sport te maken heeft. Zit ze altijd met haar neus in de boeken? Kies dan voor een grappige boekenlegger of unieke boekensteunen. Wat je ook koopt: we weten zeker dat je deze verjaardag het perfecte kado voor de jarige vrouw hebt gevonden.