Moederdag

Moederdag 2020 valt op zondag 10 mei. Traditioneel vieren we Moederdag op de tweede zondag in mei. Laat je moeder op deze speciale dag zien hoeveel je van haar houdt met ons schitterende assortiment aan Moederdagcadeaus. Wij geven je de leukste tips en ideeën om je lieve mams op haar dag te verrassen. We hebben honderden leuke dingen voor je moeder, stiefmoeder, bonusmoeder, schoonmoeder, oma en en elke andere vrouw die iets moois verdiend. Verras de belangrijkste vrouw in je leven dit jaar niet met een bos bloemen van de supermarkt maar met iets moois van Cadeau!

Moederdag tips

Kun jij wel wat Moederdag tips gebruiken? Van haar eerste kado voor deze dag tot iets origineels voor je moeder die eigenlijk alles al heeft: met onze tips geef je haar een persoonlijk en uniek cadeau. In ons assortiment vind je eenvoudige accessoires tot grappige en coole gadgets. Of kies voor een gepersonaliseerd Moederdag cadeau dat speciaal voor haar gemaakt is. Maak een gepersonaliseerde mok met de naam van je moeder of schrijf een lieve boodschap op de beker.

Elke keer als ze koffie of thee drinkt, zal ze zich weer herinneren hoe geweldig haar kids zijn. Andere, persoonlijke tips voor Moederdag zijn producten die bij elke moeder in de smaak vallen zoals een hartjessleutelhanger, een design klok of mooie wijnglazen. We hebben ook tea infusers, puzzels, handig kookgerei en meer. Het zijn zomaar wat ideeën die je haar kunt geven.

Moederdag 2019

Kom jij op de dag vòòr Moederdag of op de dag zelf er vaak pas achter dat het die belangrijke dag is? Dan heb je waarschijnlijk geen tijd meer om een spectaculaire verrassing voor je moeder te bedenken en te kopen. Blader daarom alvast naar zondag 10 mei alvast in je agenda: dat is de datum van Moederdag 2020! Omcirkel deze datum in je agenda, zodat je niet vergeet om op tijd wat voor haar te kopen.

Laat je moeder op deze dag weten waarom zij voor jou de belangrijkste vrouw van de wereld is. In je eigen woorden of door middel van een gift. Maak het een dag om nooit te vergeten door haar iets moois te geven! Van leuke fotolijstjes en kruidenpotjes tot gepersonaliseerde cadeaus zoals een mok of beker met naam, er zijn veel manieren om haar te verrassen.

Moederdag ideeën

Moederdag ideeën: wij hebben ze genoeg! Er is – gelukkig – zoveel voor je moeder te koop bij Cadeau. Of ze nu dol is op unicorns en prints met bloemen of cozy plaids en cadeaus met een knipoog, we hebben heel wat Moederdag ideeën voor haar. We hebben onze favoriete cadeaus samengesteld voor de moederfiguur in je leven.

Je koopt het mooiste vrouwen cadeau online bij Cadeau. Wanneer je op vrijdag 8 mei voor 22:45 uur het cadeau voor je moeder bestelt, dan ben je nog op tijd want het pakket wordt de volgende dag al bij je thuis geleverd* Zo hoef je niet last minute naar de bloemist om een bloemetje te halen of naar de supermarkt voor een doosje chocolade.

* Let op: wij verzenden onze pakketten met PostNL. Als je op werkdagen voor 22:45 besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag aan PostNL overdragen. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag, zowel in Nederland als in België. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.