Mok Ik ben niet koppig

10.95

Op voorraad

 / Voor 22:45 besteld, morgen in huis!

 • Mok met de tekst: Ik ben niet koppig, ik heb gewoon altijd gelijk
 • Grappige beker voor eigenwijze mensen
 • Hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron
   

  Beschrijving

  Mok Ik ben niet koppig

  Sommige mensen hebben de nare neiging om anderen koppig te noemen. En dat terwijl je dat helemaal niet bent. Jij hebt gewoon altijd gelijk en bent daar 100% van overtuigd. Niks mis mee, toch? Drink daarom voortaan je koffie op het werk uit de Mok Ik ben niet koppig. Op de beker staat de tekst: Ik ben niet koppig, ik heb gewoon altijd gelijk. Ook leuk als kado voor iemand die echt heel eigenwijs is.

  Extra informatie

  Merk

  Materiaal

  Keramiek

  Gewicht

  330 gram

  Volume

  325 ml

  Artikelnummer

  133970