Klantenservice

Bezorging en levering

Verzendkosten

GRATIS VERZENDING VANAF € 40,-

Bestellingen binnen Nederland en België verzenden wij gratis vanaf € 40,-.
Voor bestellingen onder € 40,- zijn de verzendkosten € 3,95 (Nederland) of € 5,95 (België).

Bezorging en Levertijden

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Als je op werkdagen voor 23:00 uur besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag aan PostNL overdragen. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag, zowel in Nederland als in België. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.

Niet thuis?

Als je niet thuis bent om je pakje in ontvangst te nemen probeert PostNL je pakje af te geven bij de buren. Als dit ook niet lukt dan probeert PostNL je pakje de volgende dag opnieuw af te leveren. In beide gevallen laat de chauffeur van PostNL een bericht achter in je brievenbus. Met de “niet-thuis-code” op het bericht kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt dat PostNL de tweede afleverpoging doet. Als de tweede afleverpoging ook niet lukt, dan levert PostNL je pakje af bij het dichtsbijzijnde postkantoor. Met het afhaalbericht kun je je pakje ophalen, daar heb je 7 dagen de tijd voor. Na 7 dagen wordt je pakje naar ons retour gestuurd. Zodra wij het pakje retour hebben ontvangen nemen wij contact met je op.

Pakket vertraagd?

PostNL streeft ernaar jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. 99% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag afgeleverd. De overige 1% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op. Als je bestelling een dag na de verwachte leverdatum nog niet is afgeleverd, neem dan contact met ons op via de e-mail [email protected] of bel ons op het telefoonnummer: 085 130 17 85.

Bezorging naar België

Bestellingen naar België worden afgeleverd door De Post (BPost). Als je op werkdagen voor 23:00 uur besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag verzenden. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.

Je bestelling wijzigen of annuleren

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Geen enkel probleem. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren. Dit kan per e-mail of telefonisch. In het geval van een wijziging passen wij je bestelling meteen aan. Als je wilt annuleren regelen we dat ook meteen, en storten we je aankoopbedrag dezelfde dag nog terug.

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren, maar heb je de verzendbevestiging al ontvangen? Dan kunnen we je bestelling helaas niet meer aanpassen of annuleren. Maak in dat geval gebruik van de retour-regeling.

Ruilen of retourneren

Je bestelling ruilen of retourneren is geen probleem bij Cadeau. Binnen 365 dagen na ontvangst kan je je bestelling bij ons ruilen of retourneren.

Lees hier meer over ons retourbeleid en om je retourzending aan te melden.

Vragen of klachten

Heb je een opmerking of klacht? Bel of mail ons, je ontvangt dan binnen 1 werkdag een inhoudelijke reactie van ons. Ben je van mening dat wij je klacht niet goed hebben opgelost? Dan kun je je wenden tot de onafhankelijke Geschillencommissie Europese online geschillenplatform (ODR).

Onze bedrijfsgegevens:

Cadeau
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen
Nederland

085 130 17 85
[email protected]
KVK: 08169259
BTW: NL818909055B01