Filter

Resultaat 1–60 van de 428 resultaten wordt getoond

Het leukste housewarming cadeau vind je in onze webshop. Heb jij een feest op de planning, omdat iemand een nieuw paleisje gaat betrekken? Zodra het klussen achter de rug is en de kurk van de fles geschoten wordt, is het tijd om het perfecte housewarming cadeau te geven.

De leukste housewarming cadeaus

Bij een nieuw huis hoort een cadeautje: helemaal als iemand een feestje geeft. Origineel of praktisch, hip of handig? Het is goed om van tevoren te informeren of de nieuwe bewoners nog wensen hebben voor hun nieuwe optrekje en te kijken wat de stijl van hun nieuwe woning is. Het opdoen van ideeën voor het housewarming cadeau maakt het zoeken voor jou een stuk gemakkelijker. Het geschenk moet tenslotte goed passen bij de ontvangers. Of je nu een housewarming cadeau zoekt voor in de keuken, de tuin of de woonkamer: wij hebben het allemaal.

Housewarming cadeau voor vrienden en familie

In jouw zoektocht naar het perfecte housewarming cadeau hebben we de leukste geschenken voor je op een rij gezet. Maak het jezelf gemakkelijk en sorteer op prijs of meest populair om zo sneller het ideale cadeautje te vinden. Een familielid of vriend is pas verhuisd en geeft een housewarming party. Nog even snel een cadeau scoren? Je bent bij ons aan het juiste adres! Na de sleuteloverdracht, het zware sjouwen en het uitpakken van verhuisdozen, is de housewarming de perfecte gelegenheid om alle nieuwsgierige vrienden de nieuwe woning te laten zien. Maak het feestje nog leuker door een mooi housewarming cadeau te geven! Een nieuw huis kan nog kaal aanvoelen; er staan nog niet veel spullen en er zijn nog geen herinneringen. Het feest is het begin van de eerste herinneringen in de woning: gezelligheid, rode wijn over de vloer en een kurk in het plafond. Oeps!

Cadeau voor een housewarming

Vaak is een housewarming cadeau typisch iets voor in het nieuwe huis: een trendy plant in originele bloempot, een peper- en zoutstel, iets voor bij de borrel of in de keuken. Al deze housewarming cadeaus vind je ook bij ons, maar vaak wel met een (te) gek design. Cadeau biedt geschenken met een originele twist. Wil je indruk maken? Koop dan een housewarming cadeau dat niet alleen handig is, maar wat ook opvalt in huis!