Filter

Resultaat 1–32 van de 115 resultaten wordt getoond

Heeft jouw kind een hele lieve juf die een leuk cadeau verdient? De juf heeft het hele jaar hard gewerkt om jouw kind de nodige kennis bij te brengen. Als blijk van waardering is het heel normaal om een cadeau voor juf te kopen. En waar doe je dat beter dan bij Cadeau? Juf verdient het beste!

Afscheidscadeau juf

Is het einde van het schooljaar in zicht en wil je een leuk afscheidscadeau voor de juf kopen? Jij en je kind willen de juf bedanken voor haar inzet van het afgelopen jaar. Wat is er dan leuker om op de laatste schooldag een afscheidscadeau aan de juf te geven? Het kan ook zijn dat de juf midden in het schooljaar van school verandert en afscheid van de klas moet nemen of dat ze met zwangerschapsverlof gaat. Met welk cadeau juf maak je haar dan blij? Natuurlijk draait het uiteindelijk om het gebaar, maar een passend cadeautje is ook leuk. Maak het jezelf niet te moeilijk: wij hebben de mooiste afscheidscadeaus voor juf op een rijtje gezet. Denk aan handige spullen voor op haar bureau, maar ook aan hebbedingetjes voor thuis.

Cadeau juf kopen

Een cadeau voor juf kopen om haar te bedanken voor haar inzet? Goed idee! De juf staat van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag in de klas voor je kinderen klaar. Ze zorgt ervoor dat school leuk is. En daarom verdient zij een kleinigheidje. Of je dit cadeau voor juf nou aan het einde van het jaar geeft als afscheidscadeau of tijdens de meester- en juffendag, dat maakt niet uit. In ons assortiment hebben we veel unieke en verrassende spulletjes waar je de juf zeker blij mee maakt.