Filter

Resultaat 1–60 van de 136 resultaten wordt getoond

Een geslaagd cadeau is op zijn plek na al die jaren van hard werken. Een diploma halen is een mooie beloning van je school- of studietijd: blokken voor tentamens en uren achter de computer zitten om verslagen schrijven. En daar hoort natuurlijk ook een geslaagd cadeau bij! De kers op de taart bij het behalen van je diploma.

Geslaagd cadeau voor scholieren

Ben je op zoek naar een geslaagd cadeau voor een scholier die klaar is met school? Logisch, want het is een hele prestatie! Het is eindelijk zo ver: je knappe zoon, slimme dochter of lieve buurmeisje is geslaagd. Iemand die afstudeert, of het nu voor de middelbare school is of voor een vervolgopleiding, verdient een geslaagd cadeau. Een diploma is het einde van een hoofdstuk in het leven, waarna een volgend avontuur begint. Een spannende tijd voor iedere scholier en student. En na die druk van de examens en natuurlijk wachten op de uitslag, mag je iemand best verwennen met een mooi presentje.

Geslaagd cadeau kopen

Een uniek geslaagd kado moet passen bij de persoon die zijn diploma heeft gehaald en bij zijn nieuwe situatie. Gaat diegene studeren of is hij juist net afgestudeerd. Kies een examencadeau voor het inrichten van een studentenkamer of juist voor een handige rugzak voor het werkende leven. Kies een kado dat niet alleen leuk is, maar ook handig en toepasselijk voor dat wat komen gaat. Meestal is de dag van de diploma-uitreiking de perfecte dag om het cadeautje te geven. Dan is het tijd voor een net pak, die belangrijke handtekening en natuurlijk: het feest! Champagne, goede muziek, hapjes en natuurlijk de leukste mensen met een geslaagd cadeau voor de geslaagde.

Geslaagd cadeau bestellen

Wij hebben het leukste examencadeau voor iedereen die net klaar is met school of studie. Van handige gadgets voor de eerste baan tot coole woonaccessoire en hippe keukenhulpjes. Voor gezellige studentenavonden bieden we hilarische spelletjes en leuke gadgets om de avond door te komen. Bekijk nu het uitgebreide assortiment voor het ultieme cadeau.