Maak je eigen muziekdoosje

Een muziekdoosje met jouw eigen gemaakte muziek

30,98

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Waarom Cadeau?

 • Meer dan 1 miljoen klanten gingen je voor
 • Nederlandse cadeaushop sinds 2008
 • 365 dagen gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf €50,-
   

  Beschrijving

  Maak je eigen muziekdoosje van Kikkerland

  Heb je altijd al je eigen muziek willen maken? Creëer de leukste melodieën met de Maak je eigen muziekdoosje set van Kikkerland. Dit ouderwetse muziekdoosje is speciaal ontworpen om zelf muziek te maken. Hierbij gebruik je het zogenaamde ‘maak je eigen muziek mechaniek’. Dat is mogelijk door de verschillende ponskaarten en de gaatjesmaker die worden meegeleverd. Maak gaatjes in een papieren strook. Stop vervolgens die strook in het muziekdoosje. Draai aan het zwengeltje en luister naar de mooie deuntjes die uit het doosje komen. Wie weet schuilt er wel een ware muzikant in je!

  Kikkerland muziekdoosje

  In de verpakking van het Kikkerland muziekdoosje zitten verschillende ponskaarten, evenals een gaatjesmaker en een papiertje met de melodie van ‘Happy Birthday’. Met de gaatjesmaker kun je zelf de melodie in de papieren strook ponsen, de gaatjes geven aan welke noten er gespeeld gaan worden. Een beetje kennis van noten is dus wel handig, maar je kunt ook leuke voorbeelden op YouTube opzoeken of gewoon zelf een melodie in elkaar flansen. Door aan het kleine draaihendeltje te draaien, wordt de papieren strook met gaatjes door het muziekdoosje getrokken. Hierdoor zijn er deuntjes te horen.

  Muziekdoosje met eigen muziek

  Het Kikkerland muziekdoosje wordt geleverd met een duidelijke instructie, zodat het kinderspel wordt om je eigen muziek te maken. Ook zit er al een papieren strook bij met het lied ‘Happy Birthday’, zodat je alvast naar muziek kunt luisteren terwijl jij je eigen melodieën aan het creëren bent. Dankzij de verschillende papieren stroken kun je een eigen mini-album ontwikkelen. Fantastisch voor de muziekliefhebbers en muzikanten. Daarom is deze muziekdoos ook zo leuk om cadeau te geven. Een leuk idee is om bijvoorbeeld zelf al een liedje te maken voor de ontvanger. Op deze manier krijgt het Kikkerland muziekdoosje een hele persoonlijke touch.

  SKU: 949936
  Tags: ,

  Wenskaart toevoegen

  Groter aantal bestellen? Vraag een offerte aan!

  Heb je interesse in het bestellen van een groter aantal (meer dan 10 stuks), van dit product? Vul dan het formulier in en ontvang binnen uiterlijk 24 uur een offerte. We zijn ook direct bereikbaar via [email protected] en op werkdagen telefonisch via +31 (0)85 130 17 85 van 09.00 - 17.00 uur.

  Offerte aanvragen
  • Snelle levertijden uit eigen voorraad
  • Mogelijkheid om te bedrukken
  • Mogelijkheid om te versturen naar meerdere adressen
  • Optie om alle cadeaus te laten inpakken in cadeaupapier
  • Reactie binnen één werkdag na aanvraag
  • Proefexemplaar op aanvraag