Filter

Resultaat 1–60 van de 61 resultaten wordt getoond

Cadeau Sarah 50 jaar

Gezocht: een cadeau voor Sarah van 50 jaar. Een vijftigste verjaardag is bijzonder en daarom verdient de jarige jet een dag om niet te vergeten. Heb jij binnenkort zo’n feestje? Dat vraagt om inspiratie voor cadeaus voor de jarige Sarah.

Cadeau 50-jarige

De meest originele cadeaus vind je in onze shop. Een broodpop of -koek als cadeau voor een vrouw van 50 jaar is traditioneel, maar heeft jouw vriendin, je moeder of je vrouw hier nog lang plezier van? Op het 50-jarige feestje maak je indruk met de meest fantastische pakjes van Cadeau. Kies voor opvallende gadgets voor in de keuken, handige woonaccessoires die ook nog eens hip zijn of een tof cadeau waarvan jullie 50-jarige Sarah nog niet wist dat het haar leven gemakkelijker maakt. Een cadeau waar ze nog lang plezier van heeft en dat haar doet denken aan een prachtige herinnering: haar feest.

Cadeau 50 jaar vrouw

De zoektocht naar een cadeau voor een vrouw van 50 jaar heeft een mooie aanleiding. Wist je dat we iemand van 50 jaar Sarah noemen sinds de jaren vijftig van de afgelopen eeuw? Een man die vijftig wordt, noemen we al veel langer Abraham: volgens een foute interpretatie van een Bijbeltekst moet je vijftig zijn om Abraham te zien. Pas veel later is bedacht dat vrouwen bij 50 jaar Sarah zien. Op die leeftijd heeft een vrouw voldoende waardigheid en levenswijsheid. En dat is maar goed ook, want je krijgt wat te verduren wanneer je een cadeau op je 50 jaar verjaardag in ontvangst mag nemen. Dit gaat vaak gepaard met gênante optredens van je liefsten en flauwe grappen van familie, vrienden of buren. Welke 50 jaar Sarah ideeën heb jij al opgedaan?