Filter

Resultaat 1–60 van de 380 resultaten wordt getoond

Studenten zijn al snel tevreden met een praktisch cadeau: ze zijn nou eenmaal vaak blut. Als je dus op zoek bent naar een studenten cadeau, overweeg dan eens om een praktisch cadeau te geven. Laat die bos bloemen maar in de winkel liggen; bij het kopen van een cadeau voor studenten moet je gaan voor iets grappigs, praktisch en origineels. Precies wat je vindt in ons assortiment!

Cadeau voor student

Er zijn veel redenen om een student een cadeau te geven. Het kan een beloning zijn voor het halen van een moeilijk tentamen of de propedeuse. Of je geeft een student een cadeau omdat hij of zij voor het eerst op kamers gaat en jij razend trots bent. Er zijn voldoende studenten cadeaus te bedenken die handig zijn voor college, op de universiteit of als iemand voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Het studentenleven kost veel geld en als ze ‘s avonds graag de kroeg in duiken, dan zijn ze vast blij met een praktisch studenten cadeau. Denk bijvoorbeeld aan iets moois voor in huis, grappige artikelen voor een feestje of aan handige artikelen voor bij het koken. En weet je wat het ook altijd goed doet als je een cadeau zoekt voor een student? Alles wat met drank te maken heeft. Van flesopeners tot gekke bierglazen. Tja, studenten zijn niet heilig.

Studenten cadeau kopen

Ken je iemand die altijd van alles vergeet? Een cadeau kopen voor deze persoon is dan een eitje: je geeft hem of haar gewoon een cool notitieboekje als cadeautje. Dan bedoelen we geen saai notitieblokje, maar eentje met een leuke of grappige print. Om zowel boodschappen en aankomende toetsen op te noteren. Of wat dacht je ervan om een hilarische mok als studenten cadeau te kopen? Niemand anders in het studentenhuis mag uit deze mok drinken! Met de leuke cadeaus uit ons assortiment brengen jongeren hun studententijd op een grappige en originele manier door. Laat je inspireren door onze leuke selectie!