BBQ brandijzer

Brand je naam op een hamburger

16,98

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Waarom Cadeau?

 • Meer dan 1 miljoen klanten gingen je voor
 • Nederlandse cadeaushop sinds 2008
 • 365 dagen gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf €50,-
   

  Beschrijving

  BBQ Brandijzer

  Hoe vaak is het je al niet overkomen dat je een lekker stuk vlees op de barbecue ziet liggen en iemand anders ‘m inpikt? Nu blijf jij met een stuk biefstuk over dat klein en helemaal niet zo mals is als dat andere stuk. Geen zorgen, met het BBQ brandijzer brand je gewoon je naam in een stuk vlees. Het barbecue brandijzer is een soort lettertang waarmee je namen of teksten in vlees kan branden. Dankzij de meegeleverde letters is het mogelijk om elke naam of tekst op de BBQ brandijzer te vormen.

  Barbecue brandijzer

  Personaliseer het vlees tijdens een barbecue met je familie of vrienden met dit stoere brandijzer bbq. Je kunt zelf eenvoudig de letters in de barbecue brandijzer plaatsen. Maak met de letters bijvoorbeeld de naam van een van je vrienden of van het vlees. Erg handig als je het verschil niet ziet tussen kipsaté en varkenshaassaté. Je brandt gewoon de naam in het vlees zodat je precies kunt vertellen wat je iemand meegeeft. Een echte barbecuemaster hoort dat natuurlijk wel te weten. Als je de letters in het barbecue brandijzer hebt geplaatst, dan verwarm je deze eerst boven de kooltjes om ‘m vervolgens in het vlees te drukken (let op: niet rechtstreeks in het vuur houden!). Een mooie afdruk van de letters blijft in het vlees achter.

  Brandijzer bbq

  Verras je gasten op de bbq met een lieve of grappige boodschap met dit brandijzer. Het barbecue brandijzer heeft twee regels voor de tekst en alle letters van het alfabet worden meegeleverd. Je kunt dus ontzettend veel variaties maken en meerdere stukken vlees tegelijkertijd branden. Het BBQ brandijzer wordt geleverd inclusief de letters L en O vier keer, A, D, I, R, S, T drie keer, de letters B, C, E, F, H, M, N, O, Y twee keer en de letters G, J, K, Q, U, V, W, X en Z één keer. Let op: als je de letters wilt verwisselen, zorg er dan eerst voor dat het BBQ brandijzer goed is afgekoeld.

  SKU: 611
  Tags: ,

  Wenskaart toevoegen

  Groter aantal bestellen? Vraag een offerte aan!

  Heb je interesse in het bestellen van een groter aantal (meer dan 10 stuks), van dit product? Vul dan het formulier in en ontvang binnen uiterlijk 24 uur een offerte. We zijn ook direct bereikbaar via [email protected] en op werkdagen telefonisch via +31 (0)85 130 17 85 van 09.00 - 17.00 uur.

  Offerte aanvragen
  • Snelle levertijden uit eigen voorraad
  • Mogelijkheid om te bedrukken
  • Mogelijkheid om te versturen naar meerdere adressen
  • Optie om alle cadeaus te laten inpakken in cadeaupapier
  • Reactie binnen één werkdag na aanvraag
  • Proefexemplaar op aanvraag