Filter

Toont alle 7 resultaten

  • Draaiende fotokubus

  • F1 memohouder

  • 28% KORTING

    Transparant fotolijstje

  • Fotolijst pennenhouder

    9,9911,99 Producten bekijken
  • Fotokabel met magneten

Fotolijst

Ben je op zoek naar een mooie fotolijst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vind je fotolijstjes voor één foto, fotohangers, een fotolijst voor meerdere foto’s in allerlei designs. Ook een fotohanger met allerlei verschillende foto’s is een leuk cadeau. Misschien zoek je wel iets voor jezelf om in huis te zetten of wil je een bijzondere foto van jou en je dierbare in een mooi lijstje kado geven.

Fotolijsten in alle vormen en maten

Een fotolijst is er in allerlei soorten en maten. Zo vind je in ons assortiment stijlvolle fotolijstjes van metaal, maar we hebben ook grappige varianten. Kies bijvoorbeeld voor een fotolijst met licht, zoals ledverlichting of met een neon rand. Of kies voor een grappig lijstje, waarbij het net lijkt of jullie in een auto zitten. En helemaal terug uit de jaren 90: een fotolijstje met verlichting én glitters, die je naar beneden kunt laten dwarrelen.

Fotolijst meerdere foto’s

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor een fotolijst waar maar één foto ook kan. Wil je meerdere foto’s bij elkaar ophangen, dan kies je voor een fotolijst voor meedere foto’s. Dit is ook super leuk als cadeau, bijvoorbeeld als je vriendin gaat trouwen. Een fotolijst voor meerdere foto’s kun je vullen met allemaal foto’s van jullie en van haar en haar andere vriendinnen. Of geef je ouders zo’n lijstje cadeau met foto’s van alle kinderen en kleinkinderen.

Alternatieve fotolijst

Wil je iemand een leuk en persoonlijk cadeautje geven? Kies dan voor een fotohanger of fotokoord, gevuld met foto’s van jullie samen. Een fotohanger hang je bijvoorbeeld aan het plafond of aan een haak aan de muur, als een mobile. Met een fotosnoer of fotokoord kun je meerdere plaatjes aan een snoer aan de muur hangen. Je hoeft niet te kiezen tussen je favoriete vakantiefoto’s: je hangt ze gewoon allemaal op.

Een origineel cadeau

Foto’s zijn het ultieme persoonlijke cadeau. Verras je oma op haar verjaardag met een foto van het hele gezin. Of geef je vader voor Vaderdag een ingelijste foto van toen jullie nog jong waren. Een fotolijst is sowieso een leuk cadeau, maar als je er een mooie foto in doet, dan voelt het direct een stuk persoonlijker aan. Een verjaardag, kerst, Sinterklaas, om iemand beterschap te wensen of gewoon zomaar: het is altijd een goed idee om een mooie ingelijste foto te geven. En het is een stuk leuker dan een foto op social media te plaatsen.

Fotolijst online kopen

Heb je een mooie fotolijst gevonden in ons assortiment? Dan wil je deze natuurlijk snel in huis hebben. Als je op werkdagen voor 22:45 je bestelling plaatst, dan verzenden wij je pakketje nog dezelfde dag. Je kunt je nieuwe fotolijst of fotohanger dus morgen al in huis hebben. Is het lijstje toch niet helemaal je smaak of is de ontvanger niet blij met zijn of haar cadeautje? Dan mag je het binnen 365 dagen gratis retourneren.