Filter

Resultaat 1–60 van de 320 resultaten wordt getoond

De verjaardag van een kind is voor hen natuurlijk het mooiste wat er is. Vol spanning kijken ze uit naar de grote dag waarop ze een jaartje ouder worden. Maar misschien nog wel meer naar hun verjaardagscadeau. Cadeau.nl helpt je aan een hip verjaardagscadeau voor het jarige kind waarmee jij de blits maakt.

Verjaardagscadeau kind

Een verjaardagscadeau voor een kind: voor de kleintjes is niets zo spannend als het cadeautje uitpakken. Maak er een bijzondere dag van en pak letterlijk en figuurlijk uit met een gaaf kado voor een kind. Of het nou voor je eigen zoon of dochter is, voor je buurmeisje of een neefje: er is niets leukers dan een creatief verjaardagscadeau kind kopen. Cadeau.nl heeft de meest originele en educatieve cadeaus alvast op een rij gezet. Hiermee scoor je bij ieder jarig kind. Van vrolijk keukengereedschap en blije bedlampjes voor in het donker tot hulpjes voor het eten aan tafel en stoere schoolspullen waarmee ze hip naar school toe gaan.

Cadeau kind

Stop met zoeken naar een origineel cadeau voor kinderen. In ons assortiment vind je de beste ideeën voor het allerleukste verjaardagscadeau voor een kind. Voor wat voor meisje of jongen je ook iets zoekt, zoals stoer, sportief, een lieverd of een echte keukenprins(es) in de dop, een passend cadeau voor een kind koop je bij ons. Om het je iets gemakkelijker te maken kun je alle verjaardagscadeaus voor kinderen sorteren op prijs en best verkocht. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen en op tijd bestellen, zodat het toffe kado op tijd arriveert voor het verjaardagsfeestje.

Kado kind

Een speciaal kado voor een kind kiezen, is iets waardoor je met de handen in het haar kan zitten. De keuze is reuze en trends wisselen zich af. Je maakt je zorgen om wat voor cadeaus de andere visite meebrengt naar het verjaardag kind. En hoe leuk is het een verjaardagscadeau kind te kiezen dat niet alleen origineel, maar ook nog eens educatief is? Wij weten hoe lastig het is een origineel cadeau kind uit te zoeken. Met onze selectie verjaardagscadeaus voor kinderen hebben we het een stuk gemakkelijker voor je gemaakt. Of de jarige gek is op spelletjes of houdt van tijd voor zichzelf en welk jaargetijde het ook is, in ons kado kind assortiment vind je altijd iets moois om in te pakken.