Filter

Resultaat 1–60 van de 152 resultaten wordt getoond

Speelgoed

Speelgoed is het leukste cadeautje dat er is! Spelletjes spelen, een puzzel maken of spelen met houten speelgoed is goed voor kinderen. Natuurlijk mogen ze af en toe best even spelen op de tablet of gamen, maar offline spelen is ook heel belangrijk. Wij hebben het leukste speelgoed voor jongens en meisjes voor je op een rijtje gezet. Bekijk vooral ook onze spelletjes selectie om te zien welke mooie spelletjes we allemaal in ons assortiment hebben.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is vaak duurzaam geproduceerd en ziet er mooi uit. En zeg nou eerlijk: een mooie houten auto past ook net wat lekkerder in je interieur dan dat felgekleurde plastic. Speciale dingen om mee te spelen voor kinderen bestaat al sinds de pre-historie. Alles wat je maar kunt bedenken is daarom al miljoenen keren gemaakt: hoepels, ballen, springtouwen, poppen en rammelaars. Houten varianten bestaan ook al heel lang en is nog steeds de grote favoriet van veel ouders. Het gaat vaak tientallen jaren mee en kan van ouder op kind worden doorgegeven.

Speelgoed jongens

Jongens doen vaak niets liever dan spelen, stoeien en ravotten. Kinderen vermaken zich vaak al met niets, maar speelgoed is natuurlijk altijd een leuk cadeau voor jongens. Een balletje trappen met de buurjongen, lekker stoepkrijten met je zusje of een spelletje spelen met je ouders: er zijn zoveel manieren om je te vermaken. Ontdek de natuur met een vergrootglas en zakmes of race door de kamer met een speelgoedauto. Buiten spelletjes zijn leuk om cadeau te geven aan een jongen. Want wat is er nou leuker dan in de zomer lekker in de tuin te spelen met een bal of een leuk spel te doen?

Speelgoed meisjes

De tijd dat meisjes alleen met poppen en Barbie’s speelden is allang voorbij. Al blijft dat natuurlijk leuk! Maar speelgoed voor meisjes is tegenwoordig veel veelzijdiger: van lieve kinderkeukentjes tot de coolste spellen. In ons assortiment vind je van alles om meisjes blij mee te maken. Dit is leuk voor een verjaardag, maar natuurlijk ook als Sinterklaas kado of cadeautje voor kerst. Zowel voor kleine meisjes als voor jonge tieners hebben wij leuke producten. Van hippe regenboog spinners tot mooi houten speelgoed: je koopt het online bij ons. Kies voor een puzzel voor tienermeiden bijvoorbeeld. Wij hebben varianten die bestaan uit vele kleine stukjes en dus hartstikke geschikt zijn.

Goedkoop speelgoed online bestellen

Je kunt goedkoop speelgoed online bestellen bij Cadeau. Wij hebben het in alle soorten en maten en gemaakt van kunststof, hout of denk aan duurzaam en origineel dingen. Zo hebben we de razend populaire Candy Grabber: een mini grijpmachine die je vult met snoep. Een super leuk apparaat voor op kinderfeestjes en verjaardagen. Laat je inspireren door onze selectie van bijzondere producten voor kinderen. Onze selectie is uitermate geschikt als cadeautje voor Sinterklaas of als schoencadeautjes. Waar wacht je nog op? Koop ons super leuke speelgoed, zoals houten dingen, spelletjes of puzzels online bij Cadeau!