Filter

Resultaat 1–60 van de 480 resultaten wordt getoond

Kerstcadeau man nodig? En zit je al met je handen in het haar omdat je niet weet wat je dit keer weer als kerstcadeau voor hem onder de twinkelende kerstboom moet leggen? No worries! Laat al zijn kerstwensen uitkomen met een kerstkado voor mannen van Cadeau! Wij zetten hieronder de leukste kadootjes op een rijtje. Kun jij lekker makkelijk vanuit je luie stoel de kerstcadeaus voor onder de boom bij elkaar klikken.

Kerstcadeau voor hem

Heeft je vriend allerlei kerstcadeaus voor jou gekocht, maar heb jij nog geen kerstcadeau voor hem? Geen paniek, bij ons vind je zeker een leuk kerstkado! Man, man, het is ook niet makkelijk om hem tevreden te houden he?! Want hij heeft al zoveel elektronica, de schuur barst uit zijn voegen van het gereedschap en op nog meer parfum in het badkamerkastje zit jij ook niet te wachten. Houdt de ontvanger van jouw kerstcadeau man wel van een drankje? Geef hem dan mooie luxe diamenten whiskey glazen met kerst cadeau. Wil hij liever zelf een drankje stoken? Dat kan met onze bierpakketten of de flessen van Snippers. Een alcoholisch kerstcadeau voor mannen kopen doe je bij Cadeau.

Kerstkado man: onze suggesties

Of het kerstcadeau man nu voor je vriend, man, broer of vader is; inspiratie is altijd welkom bij het vinden van een mannen kerstcadeau. Daarom hebben we bij Cadeau een selectie gemaakt met de beste kerstcadeaus voor mannen. In dit handige overzicht staan allerlei leuke producten die geschikt zijn als kerstcadeau man. Geef die verstokte wereldreiziger bijvoorbeeld een Scratch Map kraswereldkaart cadeau of kies voor een orginele drankgadget, zoals een extra groot bierglas. Natuurlijk hoef je niet iedereen een kerstcadeau man te geven wat te maken heeft met drank. We hebben ook mooie multitools en toolboxen voor de handige klusser, stoere steakmessen en barbecue-tools voor vleesliefhebbers en te gekke dingen waarvan je man niet wist dat hij ze eigenlijk nodig had.

Origineel kerstcadeau man: sokken in allerlei soorten

Laten we eerlijk wezen: mannen zijn niet vies van een praktisch kerstcadeau voor hem. Sokken bijvoorbeeld, deze kun je prima met kerst als cadeau aan hem geven. Saai? Welnee! In ons assortiment vind je speciale kerstsokken van Happy Socks, die verpakt zijn in een doosje in de vorm van een kerstboom. Maar dat is niet alles: we hebben ook biersokken, die verpakt zijn in een bierblikje. Of soepsokken, verpakt in een soepblik. En tot slot hebben we ook nog sushi sokken, voor die culinaire lekkerbek. Deze sokken zijn opgerold, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van echte rolletjes sushi.

Wat geef je een man die alles al heeft?

Het is een veelgehoorde vraag: wat geef je een man die alles al heeft? Wij durven te wedden dat hij veel dingen uit ons assortiment nog helemaal niet heeft! En die kun je dan natuurlijk allemaal als kerstcadeau voor hem kopen. Heeft jouw man bijvoorbeeld al een magnetische bierboom? Nee, dat dachten wij ook niet. Voortaan hoeft ‘ie zijn bierdopjes niet meer op te ruimen, maar gooit hij ze op de bierboom. Ook voor Volkswagen- en Star Wars gadgets voor mannen ben je bij ons aan het juiste adres. Omhels zijn nerdy kant en geef hem bijvoorbeeld een warmtegevoelige mok met lightsabers cadeau.

Kerstcadeau man snel in huis

Een kerstcadeau voor hem kopen is vaak lastiger dan een kerstcadeau voor haar. Bij Cadeau vind je hoe dan ook de leukste kerstcadeaus voor alle mannen. Daarbij maakt het niet uit of de ontvanger een jong ventje onder de tien, een hippe vader van in de dertig of een man van middelbare leeftijd is. Voor een kerstcadeau man slaag je bij Cadeau! Je hebt het ook nog eens super snel in huis. Bestel je voor 22:45 uur, dan verzenden we je kerstcadeaus nog dezelfde dag.