Filter

Resultaat 1–60 van de 286 resultaten wordt getoond

Help, moet jij een cadeau voor je collega uitzoeken? Het vinden van een cadeau voor collega is geen gemakkelijke klus. Iets uitkiezen voor degene die je 40 uur per week ziet lukt nog wel. Maar wat is een leuk afscheidscadeau voor die collega die je niet zo goed kent? Maak je geen zorgen: wij hebben het leukste assortiment cadeautjes! Ook voor je collega.

Afscheidscadeau collega

Heb jij de taak gekregen om een afscheidscadeau voor een collega te kopen? En voel je de druk om met een geweldig cadeau aan te komen zetten? Als je elkaar niet zo goed kent, dan is het lastig in te schatten wat hij of zij leuk vindt. Maar ook als je vijf dagen per week op elkaars lip zit, kan het vinden van een cadeau voor een collega behoorlijk ingewikkeld zijn. Je wilt namelijk dat het afscheidscadeau voor je collega persoonlijk is, bij hem of haar past en je wilt laten zien dat je er echt over nagedacht hebt.

Cadeau voor collega ideeën

Wij helpen je op weg met onze cadeauselectie. Of je collega nu een avonturier, een foodie of gadgetliefhebber is, je vindt altijd een geschikt afscheidscadeau voor je collega. En ook als je je collega een cadeau voor haar of zijn verjaardag wilt geven of om een promotie te vieren, zit je hier goed!

Cadeau voor collega kopen

Het blijft lastig om een cadeau te kopen voor een collega met wie je de week veel doorbrengt. Vooral als diegene niet je favoriete werkmaatje is. Of het cadeau voor je collega nu voor zijn of haar verjaardag, zwangerschapsverlof of een afscheidscadeau is, wij hebben een selectie gemaakt met de beste cadeaus voor je collega. Denk bijvoorbeeld aan handige organiser voor op het bureau of een geinige mok. Maar je kunt ook voor je collega een cadeau kopen dat niets met het werk te maken heeft, bijvoorbeeld iets moois voor in huis.