Warmtegevoelige mok met kersenbloesem

11.95

Op voorraad

 / Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Tag:
 • Abrikozen Mae-hwa boom
 • Traditionele Koreaanse kunst
 • Magisch gezicht
  SKU: 614789
   

  Beschrijving

  Warmtegevoelige mok met bloesem van Kikkerland

  Als jij net als wij ook zo blij wordt van de lente, dan is deze verkleurende beker echt iets voor jou. De Warmtegevoelige mok met bloesem van Kikkerland ziet eruit als een gewone witte beker met bruine takken. Een beetje saai. Op het moment dat je er hete koffie of thee inschenkt, dan verschijnt de mooie roze bloesem. De verkleurende beker is geïnspireerd op de Maehwa bloesem uit Korea. Normaal is het traditionele kunst die staat voor patriottisme, maar in dit geval gewoon een mooie versiering voor je beker. De roze bloesom wordt steeds feller van kleur.

  Verkleurende beker met bloeiende bloesem

  Geniet van de aankomende lente als je de warmtegevoelige mok met bloesem van Kikkerland in je handen hebt. De beker is een prachtig cadeau voor een theeleut, zoals je zus, moeder of beste vriendin. De verkleurende beker zit in een stevige geschenkverpakking, dus je hoeft er alleen nog een leuk papiertje omheen te doen. Of je houdt de beker lekker zelf natuurlijk! Dan kun je elke ochtend rustig wakker worden met de ontluikende bloesem in je huis. Door de kleuren is de mok bijzonder Instagram-waardig, maar ook als je niet elke minuut van de dag met je telefoon in hand loopt drinkt ‘ie heerlijk.

  Beker met roze bloesem

  Ben jij er aan toe om elke avond lekker zen op de bank te zitten met de warmtegevoelige mok met bloesem? Bestel hem dan snel. Deze beker houdt je gezelschap tijdens Netflix-marathons, een high tea met vriendinnen of tijdens het ontbijt. Om de beker met bloesem zo mooi mogelijk te houden, was je hem af met de hand. Hij is namelijk niet geschikt voor de vaatwasser of de magnetron. De mok heeft een inhoud van 325 milliliter en heeft een afmeting van 8,3 x 12,7 x 9,5 centimeter.