Ik heb het nog nooit gedaan mok

Voor als je een echte doorzetter bent

10.95

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

Waarom Cadeau?

 • Meer dan 1 miljoen klanten gingen je voor
 • Nederlandse cadeaushop sinds 2008
 • 365 dagen gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf €40,-
   

  Beschrijving

  Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan beker

  Eerlijk zeggen: dacht jij ook dat de uitspraak ‘ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ van Pippi Langkous was? Je bent niet de enige. Toch blijkt Pippi dit nooit gezegd te hebben. Dat maakt niets uit: de uitspraak is er niet minder mooi om. Zoek jij iets om jezelf te motiveren? Of een cadeautje voor iemand die een echte doorzetter is? Deze Ik heb het nog nooit gedaan mok is dan de perfecte reminder.

  • Beker voor mensen die graag dingen uitproberen
  • Motiverend en origineel cadeautje
  • Hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in de vaatwasser en magnetron
  • Materiaal: keramiek
  • Inhoud: 325 ml
  SKU: 571148