Filter

Resultaat 1–60 van de 143 resultaten wordt getoond

Elke dag staat hij weer vrolijk voor de klas: de meester. Ken je een leuke meester die een cadeau verdient? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Cadeau voor de leukste cadeaus voor de meester.

Afscheidscadeau meester

Aan het einde van het schooljaar geven veel kinderen een afscheidscadeau aan meester. Om hem te bedanken voor zijn inzet is een cadeau voor de meester helemaal zo gek nog niet. Daarom zijn jij en je kind op zoek naar een afscheidscadeau dat perfect bij de meester past. Als je daar wel een beetje hulp bij kunt gebruiken, dan zit je bij ons helemaal goed. We hebben de leukste cadeaus voor de meester op een rijtje gezet om het zo makkelijk mogelijk te maken. Je ziet dus in één oogopslag de leukste afscheidscadeaus voor de meester.

Een leuk cadeau meester is bijvoorbeeld een grappige boekenlegger, een coole mok of een handige memohouder. Maar het is ook heel leuk om een cadeau voor de meester te kopen dat niets met zijn werk te maken heeft, zoals stoere barbecuetools of een geinig bierglas. Je vindt werkelijk van alles in ons assortiment wat een leuk afscheidscadeau voor de meester kan zijn!

Cadeau meester kopen

Wil je graag een cadeau meester kopen, maar weet je niet waarmee je hem kunt verrassen? Nadat je ons assortiment hebt bekeken, heb je vast genoeg ideeën om de meester cadeau te geven. Wat dacht je van een handige pen voor de meester die altijd de zijne kwijt is? Of een mooie wereldkaart voor de meester die een grote reis gaat maken in de zomervakantie?

Eigenlijk is de meester blij met elk cadeautje dat hij krijgt, want op deze manier laat je zien dat je hem waardeert voor zijn werk. Hij is degene die van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag jouw kinderen vermaakt en de nodige kennis bijbrengt. Wil je niet de zoveelste zijn die aankomt met een reep chocolade, een bloemetje of een mok met een standaard tekst als bedankje? Dan doe je er goed aan om het afscheidscadeau voor de meester online te kopen bij Cadeau.