Moederdag 2023

Moederdag 2023 valt op zondag 14 mei. Traditioneel vieren we Moederdag op de tweede zondag in mei. Laat je moeder op deze speciale dag zien hoeveel je van haar houdt met ons schitterende assortiment aan Moederdag cadeaus. Wij geven je de leukste tips en ideeën om je lieve mams op haar dag te verrassen. We hebben honderden leuke, originele en persoonlijke cadeaus voor je moeder, stiefmoeder, bonusmoeder, schoonmoeder, oma en en elke andere vrouw die iets moois verdiend. Verras de belangrijkste vrouw in je leven dit jaar niet met een bos bloemen van de supermarkt maar met iets moois van Cadeau!

Moederdag tips

Moederdag is de ultieme dag om die belangrijke vrouw in je leven te bedanken voor al haar goede zorgen. Kun jij wel wat tips gebruiken? Van haar allereerste Moederdag tot iets origineels voor de moeder die eigenlijk alles al heeft: met onze tips geef je haar een persoonlijk en uniek cadeau. Heel geschikt zijn bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde producten. Bijvoorbeeld een mok met een lieve tekst en jouw naam of een fotomok met jullie favoriete vakantiefoto’s. Maar ook een gepersonaliseerde poster of een tegeltje met eigen tekst is heel geschikt om voor Moederdag te geven.

In ons assortiment vind je eenvoudige accessoires tot grappige en coole gadgets, die heel praktisch zijn. Elke keer als ze koffie of thee drinkt, zal ze zich weer herinneren hoe geweldig haar kids zijn. Andere, persoonlijke tips voor Moederdag zijn producten die bij elke moeder in de smaak vallen zoals een hartjessleutelhanger, een design klok van Karlsson of mooie wijnglazen. We hebben ook tea infusers, puzzels, handig kookgerei en meer. Het zijn zomaar wat ideeën die je haar kunt geven.

Moederdag ideeën

Moederdag ideeën: wij hebben ze genoeg! Er is zoveel in ons assortiment te vinden voor je moeder. Houdt ze ervan om te relaxen? Kies dan voor een wellness cadeau, zoals een spin voor een hoofdmassage. Is ze dol op lezen? We hebben talloze originele boekensteunen en boekenleggers in onze shop. Ook voor de creatieve mama’s hebben we allerlei originele cadeau ideeën, die ze ongetwijfeld kan waarden. Wat te denken van een DIY set, waarmee ze zelf iets moois kan maken? Of ze nu dol is op unicorns en prints met bloemen of cozy plaids en cadeaus met een knipoog: we hebben heel wat Moederdag ideeën voor haar. Bekijk onze favoriete cadeaus voor de bijzonderste vrouw in je leven!

Kado voor Moederdag op tijd in huis

Kom jij op de dag voor Moederdag of op de dag zelf er vaak pas achter dat het die belangrijke dag is? Dan heb je waarschijnlijk geen tijd meer om een spectaculaire verrassing voor je moeder te bedenken en te kopen. Blader daarom alvast naar zondag 14 mei in je agenda en omcirkel hem: dit is de dag dat we in 2023 Moederdag vieren! Als je op werkdagen voor 23:00 uur je bestelling plaatst, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Zo heb je dus zeker weten een mooi presentje voor Moederdag in huis. Zo laat je je moeder op deze dag weten dat zij voor jou de belangrijkste vrouw van de wereld is. In je eigen woorden of door middel van een cadeau. Maak het een dag om nooit te vergeten door haar iets moois te geven! Van leuke fotolijstjes tot een originele warmtegevoelige mok en van kandelaars tot posters: er zijn veel manieren om haar te verrassen.