Filter

Resultaat 1–60 van de 102 resultaten wordt getoond

Zoek je een cadeau voor iemand die met pensioen is gegaan? Het pensioen: de kers op de taart na jaren van hard werken. De tijd om zelf te bepalen wat te doen met tijd is aangebroken. Een nieuwe levensfase die, al is het even wennen, zeker gevierd mag worden. Wij helpen je op weg met een passend pensioen cadeau.

Pensioen cadeau

Een feestelijk afscheid vraagt om een mooi pensioen cadeau. Iets wat de pensionado bedankt voor alle inzet, maar ook een blijvende herinnering is. Het is een mijlpaal waar best bij stil mag worden gestaan. Ging je een paar jaar geleden nog met je vijfenzestigste jaar of eerder met pensioen, tegenwoordig is dat en wordt dat steeds later. Een kado pensioen kan best gezien worden als een groot compliment voor de enthousiaste inzet, het harde werken en de collegialiteit. Voor die collega’s die gemist gaan worden, hebben we alvast de leukste tips voor een cadeau pensioen op een rij gezet.

Kado pensioen

Een kado voor pensioen is er voor ieder type man en vrouw. In deze nieuwe fase van het leven kun je als gepensioneerde alles doen waar je eerder geen tijd voor had: je uitleven in de keuken, tuinieren, vrijwilligerswerk doen, lange reizen maken of veel oppassen op de kleinkinderen. Voor die levensgenieters bieden wij het perfecte pensioen cadeau. Ook voor de mensen die liever achter de geraniums verdwijnen, hebben we een cadeau pensioen om mee te relaxen of je op de bank te vermaken. De ervaring is toch dat de meeste pensionado’s drukker zijn dan ooit tevoren. Wil je ze helpen genieten? Kies dan voor de bourgondische gadgets. Voor de reizigers hebben we een handig pensioen kado voor onderweg. En om de tijd aan het huishouden te minimaliseren, zijn er grappige huishoudhulpjes. Een kado pensioen is niet alleen een mooie herinnering, maar kan het post-werkende leven een stuk gemakkelijker maken.

Pensioen kado

Krijg je een pensioen kado? Natuurlijk is er hard voor gewerkt en is jaren premie betaald, maar met pensioen gaan heeft veel meer voordelen dan alleen genieten van vrije tijd. Wie al die jaren naar alle tevredenheid gewerkt heeft, verdient niet alleen een geweldig afscheidsfeest met een onvergetelijk cadeau pensioen. Wat te denken van alle voordelen van de 65+ pas? Het geeft korting op het openbaar vervoer en toegangskaartjes voor bijvoorbeeld musea en pretparken. Voor het toekomstige drukke baasje kun je de gekste pensioen cadeau bedenken. Of je nu een cadeau zoekt voor je collega, een goede vriend of één van je lieve ouders, voor ieder is er wat wils. Kijk snel in ons brede assortiment voor het perfecte kado pensioen. Maak het zoeken nog gemakkelijker door te sorteren op prijs of best verkocht. Lang leve de pensionado’s!