Filter

Resultaat 1–60 van de 83 resultaten wordt getoond

Vind een afscheidscadeau voor juf en meester

Heeft jouw kind een hele lieve juf die een leuk cadeau verdient? De juf heeft het hele jaar hard gewerkt om jouw kind de nodige kennis bij te brengen. En natuurlijk ook plezier gemaakt met de klas. Als blijk van waardering geven veel ouders een leuk afscheidscadeau aan juf aan het eind van het schooljaar. En waar kan je dat beter doen dan bij Cadeau? Juf verdient het beste!

Cadeau juf en meester

Is het einde van het schooljaar in zicht en wil je een leuk afscheidscadeau voor de juf kopen? Jij en je kind willen de juf bedanken voor haar inzet van het afgelopen jaar. Wat is er dan leuker om op de laatste schooldag voor de vakantie een afscheidscadeau aan de juf te geven? Het kan ook zijn dat de juf midden in het schooljaar van school verandert en afscheid van de klas moet nemen of dat ze met zwangerschapsverlof gaat. Met welk kado maak je juf dan blij? Natuurlijk draait het uiteindelijk om het gebaar, maar een passend cadeautje is ook leuk. Maak het jezelf niet te moeilijk: wij hebben de mooiste afscheidscadeaus voor juf op een rijtje gezet. Denk aan handige spullen voor op haar bureau, maar ook aan hebbedingetjes voor thuis.

Gepersonaliseerde mok voor juf

Wil je graag een persoonlijk cadeau aan juf geven? Kies dan voor de Gepersonaliseerde mok Bedankt dat je me helpt groeien. Op deze mok komt zowel de naam van de juf als het kind te staan. Juffen zijn dol op koffie en thee en de juf of meester van jouw kind is vast geen uitzondering. Met de gepersonaliseerde mok geef je een cadeau dat de juf jaren kan blijven gebruiken. Naast deze beker hebben we nog veel meer unieke mokken die je kunt laten bedrukken.

Cadeau voor juf nodig?

Een cadeau voor juf kopen om haar te bedanken voor haar inzet? Goed idee! De juf staat van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag in de klas voor je kinderen klaar. Ze zorgt ervoor dat school leuk is. En daarom verdient zij een kleinigheidje. Of je dit cadeau voor juf nou aan het einde van het jaar geeft als afscheidscadeau of tijdens de meester- en juffendag, dat maakt niet uit. In ons assortiment hebben we veel unieke en verrassende spulletjes waar je de juf zeker blij mee maakt.

Afscheidscadeau juf of meester kopen

Het afscheidscadeau voor de juf of meester koop je eenvoudig en veilig online bij Cadeau. Heb je last minute een kado nodig? Dat is bij ons geen probleem! Alle bestellingen die op werkdagen voor 23:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. Je hebt je pakketje dan al de volgende dag in huis! We gaan er vanuit dat de juf of meester en blij mee zullen zijn. Is het toch niet wat je had verwacht? Dan mag je bij Cadeau je producten altijd binnen 365 dagen gratis retourneren. Waar wacht je nog op? Bestel het cadeau voor juf snel online bij ons!