Sinterklaas surprise

Jij en of je kids moeten een Sinterklaas surprise maken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je hebt geen flauw idee wat je in elkaar moet knutselen. Laat je inspireren door de producten van Cadeau waarmee je fantastische Sinterklaas surprises kan maken! Kijk je mee?

Sinterklaas surprise ideeën

Nog op zoek naar surprise ideeën voor Sinterklaas? Dan ben je op de juiste pagina beland. We hebben meer dan genoeg creatieve ideeën voor een Sinterklaas surprise. Moet je bijvoorbeeld een surprise maken voor een filmliefhebber? Maak van karton een mooie rood met witte popcornkar en gebruik onze herbruikbare popcorn bak zowel als decoratie als cadeau. Of is de ontvanger meer een voetballiefhebber? Creëer van karton een tafelvoetbaltafel en vul ‘m met de Desktop Foosball Stationery Set. Dit is een setje dat bestaat uit twee potloden, twee (gum)voetballers, twee goals en een (gum) voetbal; je hoeft dus geen apart Sint kadootje meer te kopen. Of heb jij het lootje van een koffieliefhebber getrokken? Op Cadeau vind je leuke bekers en mokken die je cadeau kunt geven. Nu denk je misschien: “Leuk, maar wat kan ik daarmee maken?”. Nou, dat is heel simpel: knutsel een koffiezetapparaat in elkaar van karton en zet de mok eronder!

Sinterklaas surprise maken

Een Sinterklaas surprise maken is een lastige opgave als je niet creatief bent. Ook voor niet-creativelingen hebben wij leuke ideeën voor een Sinterklaas surprise. Heb jij het lootje van je vriend, vader of broertje getrokken en staat er op zijn verlanglijstje een barbecue? Wat een toeval, daar hadden wij precies een leuk idee voor! Gebruik een van de kleine barbecues uit ons assortiment en de basis van de Sint surprise staat al. Je hoeft alleen nog een paar hamburgers, groentespiesjes of spareribs in elkaar te knutselen als aankleding. Ben je een beetje lui of te laat begonnen met het maken van een Sinterklaas surprise? Dan hebben we een heel makkelijk idee voor een sushiliefhebber. Maak een mooi bord en leg de Sushi sokken als Sint kadootje erop. Deze sokken zien eruit als echte rolletjes sushi. Eventueel zou je het nog af kunnen maken met de Sushi messenslijper.

sinterklaas cadeautjes
Schoencadeautjes