Filter

Toont alle 32 resultaten

Gepersonaliseerde mokken kopen

Wil je een mok bedrukken met foto of tekst om cadeau te geven? Of ben je op zoek naar gepersonaliseerde mokken voor Moederdag of Vaderdag? Dan ben je bij Cadeau aan het juiste adres! Bij ons kun je een mok bedrukken met foto en eigen tekst, maar ook met een naam. Een mok bedrukken is super simpel als je dat bij ons doet. Je hoeft alleen de tekst, naam of foto te uploaden en wij doen de rest. Je ontvangt een mok met hoge kwaliteit sublimatieprint, met een opdruk die er nooit af gaat.

Mok bedrukken met naam

Een mok bedrukken doe je bij ons al vanaf één stuk. Want als je je moeder wilt verrassen met Moederdag dan heb je natuurlijk maar één mok met naam nodig. Kies uit onze verschillende gepersonaliseerde mokken en bepaal welke jij het leukst vindt. We bedrukken de gepersonaliseerde mok full-color met een sublimatieprinter. Dit houdt in dat de opdruk in het keramiek wordt gebrand. Daarom kun je de beker oneindig in de vaatwasser doen: de opdruk blijft altijd goed. Zo blijft je mok met foto en tekst altijd mooi.

Mok met foto

Een mok met foto is het ultieme persoonlijke cadeau. Heb je een super leuke foto van jou en je BFF? Of wil je oma verrassen? Geef haar dan een mok met foto van haar kleinkinderen cadeau? Een leuk persoonlijk cadeau dat ook nog eens praktisch is, want iedereen gebruikt mokken. Verras een jarige met een mok met foto van vroeger of van dat leuke feestje waar jullie pas nog waren bijvoorbeeld. Een mok bedrukken is met Cadeau super simpel!

Mok met tekst

Je kunt iemand ook verrassen met een mok met tekst. Bedenk je eigen tekst, kies een quote die bij je dierbare past of zet er een felicitatie op. Wij hebben gemerkt dat een persoonlijk cadeau eigenlijk altijd een geslaagd kado is. Waarom? Omdat je laat zien dat je je best hebt gedaan om iets uit te zoeken wat bij de ontvanger past. En omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk uniek is: niemand anders heeft die mok met tekst of foto.

Mok bedrukken voor gelegenheden

Een mok bedrukken kun je doen voor allerlei gelegenheden. Misschien wil je je beste vriendin bedanken, omdat ze er altijd voor je is. Of wellicht heb je de liefste zus en wil je haar laten weten hoe dol je op haar bent. Wij kunnen een mok bedrukken voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of gewoon zomaar natuurlijk. Verras je aanstaande met de Future Mrs mok als je haar ten huwelijk wilt vragen. Dit is een beker met haar toekomstige naam. Wedden dat ze dat niet had verwacht?

Beker met foto en tekst

Als je een gepersonaliseerde mok wilt bedrukken met foto en tekst, bestel hem dan bij Cadeau. Wij zullen direct je mok bedrukken. Je ontvangt je beker met naam of foto al binnen twee tot drie werkdagen. Waar wacht je nog op? Bestel je gepersonaliseerde mok nu!