Filter

Resultaat 1–32 van de 53 resultaten wordt getoond

De mooiste designcadeaus

Ben je op zoek naar design met een knipoog, duurzaam of ‘do it yourself’, design van een bekende ontwerper of juist van een aanstormend talent? Wij zoeken en vinden voor jou de mooiste designcadeaus!

Designcadeaus bij Cadeau.nl

Wat een product ‘design’ maakt, is moeilijk te definiëren. Maar of het nou gaat om objecten waar je je ogen niet van af kunt houden, of een slimme oplossing voor een alledaags probleem, design heeft altijd betrekking op producten waar ontzettend veel denkwerk en aandacht aan is besteed. Bij goed design zijn vorm en functie onlosmakelijk met elkaar verbonden, en krijg je het gevoel dat je een goed idee in handen hebt.
Niet alleen is een design product mooi om te zien, maar het is ook origineel en maakt het leven van de gebruiker makkelijker. Vaak gaat de zorg bij design verder dan alleen de vormgeving van het product, en wordt er ook veel nagedacht over materialen, productie en verpakking. Design kan dus slaan op elk product dat door mensen wordt gemaakt en gebruikt – van karaffen tot koffers, van bekers tot badmatten. En in dat opzicht is design het hoogtepunt van het menselijk denken en maken.
Je kunt design ook zien als eigenlijk alles wat bedacht is door die bijzonder slimme en creatieve slag mensen – ontwerpers. Bij Cadeau.nl vind je designcadeaus ontworpen door getalenteerde designers uit de hele wereld. Daarbij is er niet alleen plaats voor gerenommeerde merken die werken met bekende en vooraanstaande ontwerpers, maar ook voor beginnende merken met nieuw designtalent. Veel van de producten op Cadeau.nl zijn dan ook bekroond, en sommige zelfs overladen, met internationale design prijzen.
Design is dus meer dan strak, roestvrij staal. Iedere designer heeft zo zijn eigen stijl en interesses, en probeert zijn eigen stempel op de wereld te drukken. Maar hoewel ontwerpers altijd streven naar absolute originaliteit, werken de meeste binnen een bepaalde stroming, en zijn zo makkelijk te vinden voor de liefhebber. Veel van deze stromingen zijn ook terug te vinden op Cadeau.nl. Modern Scandinavisch design, uniek do-it-yourself design uit Oostenrijk, speels design uit het Verenigd Koninkrijk, duurzame en functionele ontwerpen uit Australië, en verfijnd en minimalistisch design uit Japan. Dus wat je definitie van design ook is, bij Cadeau.nl vind je designcadeaus voor elke smaak.