Grotere aantallen bestellen?

Neem voor grotere aantallen producten, relatiegeschenken of giveaways contact met ons op en wij sturen je meteen een aanbod!

Relatiegeschenken

Door het geven van relatiegeschenken laat je zien dat je relaties en medewerkers belangrijk zijn voor jullie bedrijf. En door de relatiegeschenken te bedrukken, zorg je direct voor een stukje branding. Wil je weten wat Cadeau voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. In ons assortiment vind je allerlei producten die geschikt zijn om te gebruiken als relatiegeschenk. Zo verkopen we allerlei unieke mokken die gepersonaliseerd of bedrukt kunnen worden. Maar ook lampen, telefoonhouders en multitools kunnen we voor je bedrukken. Of je nu een groot aantal relatiegeschenken nodig heeft of juist een kleinere hoeveelheid: wij kunnen helpen.

Relatiegeschenken voor Cadeau: onze voordelen

  • Cadeau.nl heeft altijd de beste prijs, nergens goedkoper!
  • Eigen magazijn, dus snelle levertijden
  • Bedrukking en graveren van logo of tekst is mogelijk
  • GRATIS verzending
  • GRATIS digitale proefdruk van het logo of tekst
  • Optie om alle cadeaus te laten inpakken in cadeaupapier
  • Meteen reactie, binnen één werkdag na aanvraag
  • GRATIS proefexemplaar op aanvraag

Originele en persoonlijke relatiegeschenken

In het assortiment van Cadeau vind je allerlei unieke producten die je als relatiegeschenk kunt geven. Zo hebben we onder andere handschoenen, multitools op creditcardformaat, pennen, boekenleggers, bekers en pizzasnijders die je kunt weggeven. Veel van onze producten kunnen we bedrukken. Dat kan bijvoorbeeld met de naam van je bedrijf of met het logo en in één of twee kleuren of full-color. De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je er graag mee. In ons assortiment hebben we een groot aantal originele mokken die je ook kunt laten bedrukken met een naam of logo.

Offerte voor groot aantal producten

Heb je niet persé een relatiegeschenk nodig, maar wel veel exemplaren van een product? Ook dan helpen we je graag. Je kunt ons mailen of bellen om meteen een scherp aanbod te ontvangen voor grotere aantallen producten. Op die manier kun je makkelijk bijvoorbeeld een kerstpakket samenstellen voor een lagere prijs.

Relatiegeschenken bestellen

Wil je relatiegeschenken bestellen of een relatiegeschenk bedrukken? Wij hebben een korte levertijd. Omdat we vanuit ons eigen magazijn leveren, zijn de meeste relatiegeschenken binnen één tot enkele werkdagen leverbaar. Wil je een grote hoeveelheid geschenken laten bedrukken, dan geven we natuurlijk een indicatie van de levertijd.

Bel ons en laat je verrassen door ons aanbod, persoonlijke advies en scherpe prijzen.

Telefoon: 085 130 17 85
E-mail: [email protected]
ma. t/m vr. 9.00 – 17:00

Referenties

Offerte aanvragen voor grotere aantallen

Ontvang meteen een scherp aanbod

Fill out my online form.