Neem voor grotere aantallen producten, relatiegeschenken of giveaways contact met ons op en wij sturen je meteen een aanbod!

Mariska

Mariska

Bellen

+31(0)85 130 17 85

(ma t/m vr 9.00 – 17.00)

Mailen

[email protected]

(op werkdagen meestal antwoord binnen 1 uur)

Offerte aanvragen voor grotere aantallen

De naam en/of SKU van het gewenste product. Wil je een offerte voor meerdere producten? Vul dan hier alle gewenste producten in.
Voor welk aantal wil je een prijs opvragen? Het is ook mogelijk om een prijsstaffel te ontvangen. Geef in dat geval de gewenste aantallen aan (bijvoorbeeld 100 - 500 - 1000).
Wanneer moet het product (uiterlijk) geleverd worden?
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Als je de afbeelding van het logo of ontwerp waarmee je het product wilt laten bedrukken stuurt, kunnen wij je beter adviseren. Voor het beste resultaat hebben we een vector bestand nodig (bijvoorbeeld .ai, .eps of .pdf). Geen vector bestand? Geen probleem, we zoeken dan samen een oplossing.
Op alle zakelijke bestellingen zijn onze Zakelijke algemene voorwaarden van toepassing. Bij het aanvragen van een offerte via dit formulier ga je akkoord met de verwerking van persoonlijke gegevens door Cadeau.
Producten met jouw eigen logo

Relatiegeschenken voor Cadeau: onze voordelen

Door het geven van relatiegeschenken laat je zien dat je relaties en medewerkers belangrijk zijn voor jullie bedrijf. En door de relatiegeschenken te bedrukken, zorg je direct voor een stukje branding. Wil je weten wat Cadeau voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. In ons assortiment vind je allerlei producten die geschikt zijn om te gebruiken als relatiegeschenk. Zo verkopen we allerlei unieke mokken die gepersonaliseerd of bedrukt kunnen worden. Maar ook lampen, telefoonhouders en multitools kunnen we voor je bedrukken. Of je nu een groot aantal relatiegeschenken nodig heeft of juist een kleinere hoeveelheid: wij kunnen helpen.

  • Cadeau.nl heeft altijd de beste prijs, nergens goedkoper!
  • Eigen magazijn, dus snelle levertijden
  • Bedrukking en graveren van logo of tekst is mogelijk
  • GRATIS verzending
  • GRATIS digitale proefdruk van het logo of tekst
  • Optie om alle cadeaus te laten inpakken in cadeaupapier
  • Meteen reactie, binnen één werkdag na aanvraag
  • GRATIS proefexemplaar op aanvraag

Cadeauboxen

Heb je een cadeaubox gezien die je als relatiegeschenk wilt gebruiken? Wij kunnen de verpakking van de cadeaubox bedrukken, zodat deze aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de producten in de box zelf te bedrukken. Bekijk ons aanbod, kies een cadeaubox of stel er zelf eentje samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag een van onze medewerkers voor het personaliseren van je cadeauboxen met een logo.

Cadeaubox met logo

Mokken, tegeltjes en wijnflessen met eigen logo

Het is bij ons mogelijk om wijnflessen, mokken en tegeltjes te bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam of logo, maar ook met een spreuk, tekst of foto. Kies voor een wijnfles met een label in de huisstijl van het bedrijf als relatiegeschenk, een leuk tegeltje met een originele spreuk en je logo of een gepersonaliseerde mok voor al je medewerkers.

Tegeltje met jouw logo en tekst
Mok met jouw logo
Wijnflessen met jouw ontwerp

Originele en persoonlijke relatiegeschenken

In het assortiment van Cadeau vind je allerlei unieke producten die je als relatiegeschenk kunt geven. Zo hebben we onder andere handschoenen, multitools op creditcardformaat, pennen, boekenleggers, bekers en pizzasnijders die je kunt weggeven. Veel van onze producten kunnen we bedrukken. Dat kan bijvoorbeeld met de naam van je bedrijf of met het logo en in één of twee kleuren of full-color. De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je er graag mee. In ons assortiment hebben we een groot aantal originele mokken die je ook kunt laten bedrukken met een naam of logo.

Offerte voor groot aantal producten

Heb je niet persé een relatiegeschenk nodig, maar wel veel exemplaren van een product? Ook dan helpen we je graag. Je kunt ons mailen of bellen om meteen een scherp aanbod te ontvangen voor grotere aantallen producten. Op die manier kun je makkelijk bijvoorbeeld een kerstpakket samenstellen voor een lagere prijs.

Relatiegeschenken bestellen

Wil je relatiegeschenken bestellen of een relatiegeschenk bedrukken? Wij hebben een korte levertijd. Omdat we vanuit ons eigen magazijn leveren, zijn de meeste relatiegeschenken binnen één tot enkele werkdagen leverbaar. Wil je een grote hoeveelheid geschenken laten bedrukken, dan geven we natuurlijk een indicatie van de levertijd.

Referenties