Wenskaart Het spijt me

Het spijt me, vergeef me?!

1.952.95

Wenskaart met persoonlijke tekst
2.95
Wenskaart zonder persoonlijke tekst
1.95
Wissen
Tag:

Waarom Cadeau?

  • Meer dan 1 miljoen klanten gingen je voor
  • Nederlandse cadeaushop sinds 2008
  • 365 dagen gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf €50,-
 

Beschrijving

Het spijt me kaart

Een vergeten verjaardag of een domme ruzie: excuses komen zoveel beter over als je ze op een kaart schrijft. Laat zien dat je spijt hebt en moeite doet om het goed te maken, met de Wenskaart Het spijt me. Deze kaart in krijtbordstijl is volgeschreven met de woorden ‘het spijt me’. De dubbele kaart heeft meer dan voldoende ruimte om je excuses in op te schrijven. Je kunt je persoonlijke boodschap ook door ons laten schrijven en de kaart rechtstreeks naar de ontvanger sturen.

  • Kaart waarmee je sorry kunt zeggen
  • Originele kaart om te personaliseren en direct te versturen naar de ontvanger
  • Of leverbaar zonder tekst aan de binnenkant
  • Inclusief witte envelop
  • Formaat: A6
SKU: G396279

Extra informatie

Cadeaugelegenheid

Sorry