Filter

Resultaat 1–40 van de 107 resultaten wordt getoond

Valentijnscadeau voor hem kopen? Wij helpen je graag met het uitzoeken van het leukste Valentijnscadeau voor je man, vriend of geheime liefde. Heb je stiekem een oogje op je collega? Of wil je je partner bedanken voor al zijn liefde? Bekijk dan snel onze cadeau tips voor Valentijnsdag.

Valentijnscadeau voor hem
Het duurt niet lang meer tot het weer de meest romantische dag van het jaar is. En dan wil jij je man natuurlijk verwennen met een mooi Valentijnsdag cadeau! Eerst gaan jullie lekker uit eten bij een goed restaurant, daarna is het tijd voor de cadeautjes! Is jouw vriend een echte bink die niet bepaald zit te wachten op een knuffelbeer met hartje in zijn arm? Geef hem dan een Valentijnscadeau man dat wél echt bij hem past. Zo heb je een veel grotere kans dat hij je cadeautje blijft gebruiken. Een coole mok bijvoorbeeld, met Star Wars of Game Boy design! Of een Cosmic Diner bord van Seletti: een bord wat eruit ziet als een planeet.

Valentijnscadeau man
Welke man geniet er nou niet van een drankje? Wij kennen er maar weinig! Misschien zijn onze borrel- en drankcadeaus daarom zo populair bij mannen. Kies voor luxe whiskeyglazen, een speciaal bierglas of geef hem een bierbrouwpakket als Valentijnsdag cadeau! Is jouw vriend liever met zijn handen bezig dan dat ‘ie ‘s avonds op de bank zit met een biertje? Onze toolboxen en multitools zijn dan een leuk en origineel Valentijn cadeau.

Valentijnsdag cadeau bestellen
Als je je Valentijnscadeau voor hem op werkdagen voor 22:45 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Je hebt je kado dan in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Als je je vriend – of die collega op wie je een oogje hebt – nog niet zo lang kent, kun je alsnog gerust bij ons bestellen. Je mag je bestelling gratis binnen 365 dagen retourneren als het cadeau niet in de smaak valt.