Filter

Resultaat 1–60 van de 195 resultaten wordt getoond

De mooiste cadeaus voor afstuderen

Na jarenlang zwoegen is het eindelijk zo ver: je bent afgestudeerd. Tijd voor een feestje om nooit te vergeten. Wij hebben de leukste cadeaus voor iedereen die is afgestudeerd.

Afstuderen

Het duurde even maar nu je bent nu eindelijk afgestudeerd. Drie keer van studie gewisseld, bergen met studieschuld, maar nu wel die felbegeerde bul. En als een student ooit een cadeautjes verdient is dit het moment.

Overdag is de uitreiking, strak in pak of in een net jurkje. Je word naar voren geroepen. Je hoort het praatje al niet meer, want je bent met je hoofd al bij het zetten van die handtekening. Nog even lachen voor de camera en dan maak je het officieel. Glunderend van trots steekt je vader z’n duim op. ‘Eindelijk‘, denkt hij, ‘nu hoeven we hem niet meer financieel te steunen’. En dan komt het leuke gedeelte: De afstudeerborrel of het afstudeerfeest.

Je huisgenoten, vriendinnen of goede bekenden van de studieverenigingen hebben al weken mysterieuze afspraken en nu snap je waarom: ze hebben een afstudeerlied voor je geschreven. De meest gênante voorvallen van de afgelopen jaren zitten erin verwerkt. De schaamte duurt maar kort, want de trots overheerst.

Iemand die afstudeert verdient een cadeau en daarom hebben wij een mooie afstudeerselectie gemaakt.