Filter

Resultaat 1–32 van de 41 resultaten wordt getoond

Een paascadeau geven met Pasen wordt steeds populairder. Logisch ook: we versieren ons huis uitbundiger, pakken uit met de paasbrunch en maken er leuke dagen van. Ben je uitgenodigd voor een lekkere paasbrunch? Geef de gastheer of gastvrouw dan een leuk paascadeau! Wij hebben de leukste paasgeschenken voor je op een rijtje gezet. Zo wordt het kiezen van een leuk paascadeau wel heel makkelijk!

Paasgeschenken

De leukste paasgeschenken shop je online bij Cadeau. Want in plaats van paaseitjes kun je met Pasen ook een cadeau geven waar de ontvanger later nog iets aan heeft. Een heus paascadeau dus! Die paaseitjes zijn namelijk binnen een paar dagen op. Maar wat versta je onder een paaskado? Je kunt iets geven wat te maken heeft met Pasen. Eierdopjes of een eischeider zijn bijvoorbeeld leuke paasgeschenken. Zulke kadootjes kunnen meteen in gebruik genomen worden. Ook na het paasfeest zijn deze geschenken nog steeds leuk om op tafel te zetten tijdens een uitgebreid ontbijt op zondag. Neem een kijkje in ons assortiment om een paascadeau te vinden dat de ontvanger meteen kan gebruiken met Pasen.

Paascadeau kopen

Voor iedereen is er een geschikt paaskado te vinden. Een paascadeau hoeft niet duur te zijn. Er zijn al paascadeautjes te vinden van onder de tien euro. Deze paasgeschenken zijn erg leuk om te geven als kleinigheidje. Geef bij een paasbrunch iedereen aan tafel bijvoorbeeld een eigen warmtegevoelige mok. Deze mok verkleurt wanneer er hete drank in de beker geschonken wordt. Het is een origineel paaskado dat niet veel kost maar dat wel gewaardeerd wordt. Overigens hoeft een paascadeau niet in relatie te staan met het paasfeest. Je kunt ook leuke woonaccessoires als paascadeau geven. Geef bijvoorbeeld een prachtige kandelaar of een leuk bloemenvaasje, die overigens wel meteen op tafel gezet kunnen worden tijdens de paasbrunch. Win-win-situatie! Andere leuke paascadeautjes zijn een moodlight, muffinvormpjes en ovenwanten.

Eierdopjes als paaskado

Of ze nou gekookt, gebakken of van chocolade zijn, eieren horen bij Pasen. En daarom zijn eierdopjes ook zo leuk om als paascadeau te geven. Een gekookt eitje eten wordt op deze manier nog leuker. We hebben de eierdopjes in allerlei leuke vormen zoals een legertank, ninja’s en sumoworstelaars. Dat zijn pas leuke paascadeautjes om op tafel te zetten! Geef bijvoorbeeld iedereen van het gezin een andere eierdop. Met deze eierdopjes vinden zelfs kinderen het leuk om een eitje te pellen en op te smikkelen. Zijn je kinderen echt niet over te halen om een gekookt eitje te eten? Dan vinden ze een gebakken eitje misschien wel lekker. Zeker als ‘ie een leuke vorm heeft. Die kun je maken met een speciale ei-vorm van siliconen. Deze leg je in de pan en dan giet je het ei erin. Het gebakken ei krijgt dan bijvoorbeeld de vorm van een zonnetje.

Originele paasgeschenken

Wat moet je iemand nou eigenlijk geven als paascadeau? Dat is de grote vraag! Wij helpen je graag om een geschikt kado voor Pasen te bedenken. Is de ontvanger een echte theeleut? Bekijk dan het uitgebreide assortiment met thee accessoires. Je vindt daar onder andere thee-eieren, thee infusers, een schoteltje voor de theezakjes en zelfs theepotten die je kunt geven als paascadeau voor bijvoorbeeld je moeder of oma. En kun je je kinderen echt niet verleiden tot het eten van een gewoon ei? Dan kun je ze altijd nog verrassen met een echt paasei van chocolade. Tot slot nog een laatste tip voor een leuk cadeau voor Pasen: een origineel zout- en peperstel! Je kunt het kado direct op de tafel zetten tijdens de paasbrunch.

Bestel je paascadeau bij Cadeau!

Oh jee: het is al bijna Pasen en je hebt afgesproken om met je hele familie te brunchen. Maar je bent helemaal vergeten om een leuk paascadeau te kopen! Gelukkig heb je je paasgeschenken snel in huis als je ze besteld bij ons. Alle bestellingen die op werkdagen voor 22:45 uur worden geplaatst verzenden we nog dezelfde dag. Je hebt je kadootje dan morgen al in huis. En valt het niet in de smaak, dan mag het binnen maar liefst 365 dagen geretourneerd worden.