Peuterbestek

  • Vanaf 6 maanden
  • Winnaar Red Dot Design Award 2010
  • Vier kleuren
 

Beschrijving

Peuterbestek van Toddler

Het peuterbestek van het Deense Toddler is gemaakt om de allerkleinsten aan tafel op een leuke en verantwoorde manier zelfstandig te leren eten.

Uniek aan het bestek van Toddler is dat het speciaal ontworpen is voor de manier waarop kleine kinderen objecten vasthouden. Het bestek is rond, kort en heeft een mollige antislip handvat. Hierdoor ligt Toddler bestek stevig in de kleine hand, en geeft het optimale controle. Toddler bestek is ontworpen voor de motoriek van kleine kinderen, en ideaal om deze te ontwikkelen tijdens het eten.

Het Toddler bestek is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, en ontworpen voor comfort, veiligheid en functionaliteit. Met het vorkje kun je zowel prikken, maar scheppen gaat ook heel goed. En met het mesje kun je net zo makkelijk hakken en prakken als snijden. Niet voor niets is het Toddler peuterbestek in 2010 bekroond met een prestigieuze Red Dot Design Award!

Alle onderdelen van het Toddler servies zijn gemaakt van veilige en duurzame kunststoffen, en verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren! Uiteraard kan het Toddler bestek in zowel de afwasmachine als de magnetron.

Een ideaal cadeau, waar ook toekomstige kleine broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes nog lang gebruik van zullen maken. Leuk om te combineren met de rest van het Toddler servies!

Extra informatie

Merk

Materiaal

kunststof (ABS & TPE)

Afmetingen

lepel: 10 x 2,6 cm - mes: 11 x 2,9 cm - vork: 10 x 2,6 cm

Overig

winnaar Red Dot Design Award 2010

Overig

BpA-, Phthalaten- en PVC-vrij

Overig

kan in afwasmachine & magnetron

Artikelnummer

tddlr bestek