Mini lightbox met 72 symbolen

18.95 14.95

Op voorraad

 / Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

 • Kleine lichtbox van 21,5 x 15 x 6 cm
 • Voor sfeer in de woonkamer, toilet of op je nachtkastje
 • Met 72 letters en symbolen
  SKU: 278873
   

  Beschrijving

  Mini lightbox met 72 symbolen van Fizz

  Ben je op zoek naar een sfeervol lichtje voor in huis? Deze Mini lightbox met 72 symbolen van Fizz zorgt voor sfeervolle verlichting én heeft ook plek voor inspirerende quotes, belangrijke boodschappen en lieve of grappige teksten. Met deze lichtbox vrolijkt je interieur meteen op. Zet ‘m op een tafeltje in de woonkamer, een nachtkastje of in de vensterbank. Overdag is de licht box al leuk om te zien, maar wanneer het donker wordt en je het lampje aanzet, dan komen de letters nog beter tot hun recht. Deze mini lichtbox met 72 symbolen bestaat uit drie regels waar steeds plek is voor acht tekens.

  Lichtbox

  Creëer een lieve of inspirerende tekst op deze kleine versie van de lichtbox. Er valt eindeloos te variëren dankzij de 72 meegeleverde letters, symbolen en cijfers. Schrijf op de drie regels een paar lieve woorden voor je partner of zet je favoriete quote erop. Of schrijf iets op de lightbox wat je niet mag vergeten. Telkens als je ‘m ziet staan, word je aan de boodschap herinnerd. Overdag is de licht box al gezellig, maar als je de verlichting aan doet dan ziet de mini lightbox er nog leuker uit. Geef de lichtbox een mooi plekje op kantoor, het toilet, in het hoekje van de boekenkast of in de keuken.

  Licht box op A5 formaat

  De lichtbox is een kleinere versie van de lightbox in A5 formaat (21,5 x 15 x 6 centimeter). De mini lightbox is een geweldig cadeautje voor een vriendin, familielid of een collega. Hoe leuk is het om alvast de lichtbox te personaliseren met een boodschap of tekst, zoals een felicitatie? Een simpele ‘Happy Birthday’ of de tekst ‘jij bent lief’ is bijvoorbeeld al voldoende. Wie geef jij deze licht box cadeau? De Mini lightbox met 72 symbolen van Fizz werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen).