Gepersonaliseerde mok Mijn ouders wonen nog bij mij

10.95

Op voorraad

 / Bezorging binnen 2 tot 3 werkdagen

  • Voor 22:45 besteld, morgen in huis!
  • Niet goed? Gratis retour (365 dagen)
  • Gratis verzending vanaf €40,-
  • Gepersonaliseerde mok voor mensen die lang thuis wonen
  • Een gepersonaliseerd product kan niet geretourneerd worden
  • Hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron
 

Beschrijving

Gepersonaliseerde mok Mijn ouders wonen nog bij mij

Hoge huurprijzen, geen vaste baan of gewoon luiigheid: waarom woon jij nog bij je ouders? Hotel Mama is goedkoop, je was wordt gedaan en elke avond staat er een gezonde hap op het menu. Je wilt eigenlijk helemaal niet het huis uit! Heb jij een vriend die al in de 30 is en nog steeds thuis woont? Geef hem dan de Gepersonaliseerde mok Mijn ouders wonen nog bij mij cadeau. De leeftijd is te personaliseren, dus hier vul je de leeftijd van de ontvanger is. Ook grappig als je zelf nog thuis woont, om als cadeau aan je pa of ma te geven.

Extra informatie

Merk

Gewicht

338gr.

Volume

325ml.

Overig

Materiaal: keramiek

Artikelnummer

P828708