Filter

Toont alle 47 resultaten

De mooiste kraamcadeaus

Hoera, er is een baby geboren! Als trotse opa en oma, tante of oom wil jij het kersverse gezin natuurlijk met een origineel kraamcadeau verrassen. Je wilt dat de ouders of het kindje echt iets hebben aan het baby cadeau. Op Cadeau.nl vind je super leuke spulletjes voor de baby én de ouders.

Kraamkado

Als kraamvisite kun je niet aankloppen zonder kraamkado. Maar waar maak je de kersverse ouders blij mee? Je kunt ervoor kiezen om iets voor de baby te kopen, maar je mag ook gerust iets geven wat meer waarde heeft voor de ouders. Misschien vind je het leuk om de voortgang van het kleine meisje of jongetje door de ouders te laten bijhouden. Of zoek je een hilarisch cadeau dat je als geintje kunt geven aan de ouders. Zie je het al voor je dat de baby in de box ligt met een speen met een grappige opdruk in zijn of haar mondje? Of geef een geinige babyfles als kraamcadeau. De kersverse ouders liggen waarschijnlijk in een deuk van het lachen bij het zien van de fles..

Origineel kraamcadeau

Wil je de ouders verrassen met een origineel kraamcadeau? Dan is een kraamkado waarbij het eerste levensjaar van de baby wordt vastgelegd erg leuk om te geven. Dit kraamcadeau kan zowel voor meisjes als jongens gegeven worden. Elke maand moeten de ouders een foto maken van hun kindje met bijvoorbeeld verschillende kroontjes. De verschillen tussen de foto’s is erg leuk om te zien. Hiermee geef je een kraamkado waar veel waarde aan gehecht zal worden. Een ander origineel kraamcadeau is een moodlight zoals een lichtgevend badeendje. Zulke lampjes veranderen van kleur door bijvoorbeeld aanraking, water of warmte. Erg fascinerend voor een kleintje!

Kraamcadeau meisjes

Is er een meisje geboren? Ook voor een meisjes kraamcadeau slaag je bij Cadeau.nl. Een origineel kraamcadeau is bijvoorbeeld een nachtlampje voor op de babykamer. In het assortiment vind je veel verschillende nachtlampen in allerlei vormen en kleuren. Wat dacht je van een schattige eenhoornlamp voor het pasgeboren meisje? Of een grappige speen met lippen met rode lipstick? Dat zal er vast hilarisch uitzien wanneer ze de speen in haar mond heeft!

Kraamcadeau jongens

Ben je juist op zoek naar een kraamcadeau voor jongens? Een echt jongens kraamcadeau is bijvoorbeeld een stoere speen. Een grappige variant met een snor doet het altijd erg goed! Je kunt ook een kraamkado geven waar het kind iets aan heeft als ‘ie wat ouder is. Over een paar jaar is die racebaan met auto’s namelijk nog steeds hartstikke leuk om mee te spelen. Voor nu krijgen de auto’s een mooi plekje op de kast in de babykamer. Een ander leuk kraamcadeau voor jongens zijn de glow in the dark stickers voor op de muur of het plafond. Deze lichtgevende stickers in het donker zijn uiteraard ook leuk als kraamcadeau voor meisjes. Heb je een leuk kraamkado gezien? Bestel het snel online bij Cadeau.nl.