Drink Me flestopper met verlichting

8.95

Op voorraad

 / Voor 22:45 besteld, morgen in huis!

 • Neon sign voor om een wijnfles met knipperende tekst en lampjes
 • Drink Me! Drink Me! Drink Me!
 • Inclusief drie LR44 batterijen
   

  Beschrijving

  Heb je een feestje? Zorg er dan voor dat je wijnflessen zijn versierd met de Flashing Bottle Topper Drink Me van Suck UK. Deze wijnflesversiering ziet eruit als een neon sign. Alle onderdelen, zoals de ster, lampjes en tekst Drink Me, knipperen. Door het bevestigingsmateriaal kun je de flestopper aan elke fles drank bevestigen. Na 45 seconden gaan de lampjes automatisch uit. Je kunt de topper steeds opnieuw gebruiken. Afmeting: 10 x 8,7 x 1,5 centimeter.

  Extra informatie

  Merk

  Personen

  , , , , , , ,

  Gewicht

  58 gram

  Afmetingen

  8,7 cm x 1,5 cm x 10 cm

  Overig

  Batterijen: 3 LR44 (inbegrepen)

  Artikelnummer

  209702