Drink Me flestopper met verlichting

8.95

Op voorraad

 / Voor 23:00 besteld, morgen in huis!

  • Neon sign voor om een wijnfles met knipperende tekst en lampjes
  • Drink Me! Drink Me! Drink Me!
  • Inclusief drie LR44 batterijen
 

Beschrijving

Heb je een feestje? Zorg er dan voor dat je wijnflessen zijn versierd met de Flashing Bottle Topper Drink Me van Suck UK. Deze wijnflesversiering ziet eruit als een neon sign. Alle onderdelen, zoals de ster, lampjes en tekst Drink Me, knipperen. Door het bevestigingsmateriaal kun je de flestopper aan elke fles drank bevestigen. Na 45 seconden gaan de lampjes automatisch uit. Je kunt de topper steeds opnieuw gebruiken. Afmeting: 10 x 8,7 x 1,5 centimeter.

Extra informatie

Merk

Personen

, , , , , , ,

Gewicht

58 gram

Afmetingen

8,7 cm x 1,5 cm x 10 cm

Overig

Batterijen: 3 LR44 (inbegrepen)

Artikelnummer

209702